#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Παραχωρούμε τη βάση της Σούδας και δίνουμε 3 δισεκ. δολάρια για εξοπλισμούς, για να κερδίσουμε την «εύνοια» των ΗΠΑ!

Του Χρήστου Καπούτση
Την ανάγκη να αξιοποιήσουν την Ελλάδα και τις στρατιωτικές υποδομές της , ως γεωγραφικό – στρατιωτικό χώρο οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μόνο που εξ’ ορισμού, μια τέτοια συναλλαγή και μάλιστα με επίδικο, τα εθνικά μας συμφέροντα, θα είναι ετεροβαρής. Επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας στα μέσα Οκτωβρίου (πιθανόν στις 17 Οκτώβριου), όπως επιμένουν καλά πληροφορημένες διπλωματικές πηγές (σε Ουάσιγκτον και Αθήνα), παρότι, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο. Στην περίπτωση που ευοδωθούν οι προσπάθειες και πραγματοποιηθεί το υπερατλαντικό ταξίδι του Πρωθυπουργού, προετοιμάζονται πυρετωδώς συναντήσεις του Α. Τσίπρα στην Ουάσιγκτον με υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους και στην Νέα Υόρκη με επιχειρηματίες υποψήφιους επενδυτές στη χώρα μας , καθώς και με κορυφαία στελέχη του Αμερικανικού στρατιωτικό-βιομηχανικού συμπλέγματος, με κορυφαία φυσικά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο και τη συνάντησή του, με τον αμερικανό πρόεδρο Ντ. Τράμπ.

Ζήτησε δουλειά στον ΟΑΕΔ Γερμανίας και δείτε τι δουλειά της βρήκαν...


Η νεαρή Γερμανίδα απευθύνθηκε στον αντίστοιχο ΟΑΕΔ για να βρει δουλειά...
ως οικιακή βοηθός. Ύστερα από λίγο καιρό ο υπεύθυνος του τοπικού γραφείου στην πόλη Άουγκσμπουργκ της Βαυαρίας της απάντησε εγγράφως, ενημερώνοντάς την πως το αίτημα της ικανοποιήθηκε.

Για την ακρίβεια της ανακοίνωσε πως της εξασφάλισε μια θέση εργασίας σε οίκo ανoχής της περιοχής της! Η 19χρονη κοπέλα φυσικά ξαφνιάστηκε, ενώ η μητέρα της εξοργίστηκε και προχώρησε στη δημοσιοποίηση του θέματος.
 


Τα γουρούνια των τοκογλύφων προκαλούν και απειλούν τους Κρήτες (video)!

Aπό e-radio.gr
Αφού πραγματοποίησε τηνκατάσχεση μιας τοπικής επιχείρησης στο Ρέθυμνο για λογαριασμό αμερικάνικου fund, ένας δικαστικός επιμελητής φρόντισε να στείλει και μήνυμα στους Ρεθυμνιώτες σε ύφος«ω τι σας έκανα», δηλώνοντας εκτός των άλλων ότι με χαρά θα επισκεπτόταν ξανά το Ρέθυμνο για να πραγματοποιήσει κάποια άλλη κατάσχεση. Τις δηλώσεις με το προκλητικό ύφος τις έκανε ο δικαστικός επιμελητής Γιάννης Παναγόπουλος (φωτο) από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, λίγο πριν την αναχώρησή του. Αναφερόμενος στην κατάσχεση μίλησε για θρίαμβο της δικαιοσύνης έναντι ενός «δύστροπου κακοπληρωτή», ενώ ευχαρίστησε προσωπικά τον αρχηγό της Αστυνομίας, προφανώς για την παρουσία ΜΑΤ στο σημείο όπου θα γινόταν η κατάσχεση. Επιπλέον στο βίντεο ευχαριστεί όσους Ρεθυμνιώτες δεν συμπαραστάθηκαν στον μαγαζάτορα, την αστυνομία που βοήθησε στην κατάσχεση.