#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Πορείες και επεισόδια στην ΔΕΘ (2 Βίντεο)

 Για «μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την 82η ΔΕΘ» κάνει λόγο το ρεπορτάζ που υπάρχει στην  ιστοσελίδα 902ενώ εμείς αναρτούμε ένα βιντεάκι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο  facebook ο Χρήστος Αβραμίδης.
Παράλληλα και όμως ακούμε από την ανταπόκριση που έχει η τηλεόραση του Σκάι από τον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ, ομάδα διαδηλωτών από το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Συλλογικότητας ενάντια στους πλειστηριασμούς, έχουν εισβάλει στον εσωτερικό χώρο της έκθεσης.


(Απίστευτο! Μετά τις μυθολογικές μπούρδες του Τσίπρα οι "ιστορικές" του Κοροβέση - π.χ. είλωτες και... σκλάβοι)! Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια

Μπορούμε να μιλήσουμε για φασισμό του 21ου αιώνα; Υπάρχει τέτοιος κίνδυνος ή απλά είναι μια υπερβολή που μας χρειάζεται για να δικαιολογήσουμε τον επαναστατικό μας ζήλο; Μελετώντας τον χιτλερισμό και τον μουσολινισμό είναι για να διευρύνουμε τις ιστορικές μας γνώσεις ή για να καταλάβουμε τον σημερινό κόσμο;


Η Κούβα ταπεινώνει τις ΗΠΑ μέσω ενός… τυφώνα!


Από Ανδρέας Ζαφείρης
Για μέρες η τηλεόραση έδειχνε εικόνες καταστροφής από τις νότιες περιοχές των ΗΠΑ, λόγω της καταιγίδας Harvey. Πέρα όμως από τις καταστροφές το πιο σημαντικό ήταν οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Και ο εφιάλτης θα επαναληφθεί, σε μεγαλύτερη κλίμακα, καθώς πλησιάζει τη Φλόριντα ο Τυφώνας Irma.

Αυτή τη στιγμή ο Τυφώνας, (κατηγορίας 5 και με ταχύτητες ανέμου μέχρι 185 μίλια την ώρα), ένας από τους ισχυρότερους στον Ατλαντικό Ωκεανό, έχει αφήσει ήδη τουλάχιστον 23 ανθρώπους νεκρούς, αφού έπληξε τον Άγιο Μαρτίνο , τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, τις Μικρές Αντίλλες και άλλα νησιωτικά έθνη στη βορειοανατολική Καραϊβική.

Σύντροφε Μανώλη, σαν τα ψηλά βουνά!


Τα γουρούνια, η Liberation και η Μαρία Μαλαπέρδα

του Γιάννη Λαζάρου
Οι «δημοκρατικές» ευαισθησίες κυβερνώντων, λαών, μα πάνω απ' όλα των ΜΜΕ που τους εκπροσωπούν μερικές φορές ξεπερνάει και την φαντασία παραμυθάδων που έμειναν στην ιστορία. Ανάλογα με το χρήμα και η είδηση ή το άρθρο, για να μην μιλήσουμε για βαθυστόχαστες αναλύσεις που δεν τις αντέχει ούτε το μεταλλαγμένο καλαμπόκι της Monsanto.
Όταν δεν έχεις την διάθεση να αμυνθείς, γίνεσαι έρμαιο στον εξευτελισμό του κάθε τυχάρπαστου ο οποίος ανάλογα με την αμοιβή «εργάζεται» για το συμφέρον των αφεντικών του και δεν ορρωδεί προ ουδενός, ακόμη κι αν οι προσβολές αφορούν ιερά και όσια.