#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

O Κορεάτικος λαός παλεύει μαζί με τους άλλους λαούς για την εθνική και οικονομική κυριαρχία του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΚΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

Η συστημική προπαγάνδα που συνοδεύει το θέμα της Κορέας δεν είναι μια τυχαία συρραφή αναφορών που διαχέονται στα ΜΜΕ ώστε να «πληροφορήσουν» το ευρύ κοινό για το τι συμβαίνει σε αυτή τη γωνιά της γης. Όπως και σε κάθε άλλη προσπάθεια παρέμβασης της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) στα εσωτερικά χωρών για την... ανατροπή καθεστώτων που δεν έχουν ενταχθεί στη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) – που διατηρούν δηλ. την οικονομική, πολιτική και κατά συνέπεια στρατιωτική τους κυριαρχία – η αντίστοιχη προπαγάνδα ακολουθεί κάποιες συγκεκριμένες βασικές φόρμες.


Όταν ΜΜΕ και κόμματα εξευτελίζονται αυτοβούλως και με προθυμία

Του Γιώργου Λακόπουλου
Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Τάσος Παππάς άρχισε ως εξής το άρθρο του για τον θόρυβο των ημερών που προκάλεσε με τον κυνισμό της η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα μεταλλεία στη Χαλκιδική.
«Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την υπόθεση της Eldorado, ακούγοντας τις δηλώσεις ορισμένων υποψηφίων αρχηγών της Κεντροαριστεράς και βλέποντας πώς καλύπτουν το θέμα κάποια μέσα ενημέρωσης έχω την εντύπωση ότι διαβάζω ανακοινώσεις του γραφείου Τύπου της εταιρείας»

Και παρακάτω: «Είναι τα ίδια κόμματα που δεν βρήκαν ούτε μία μέρα για να συναντηθούν..

Αν ονομάζαμε τους τυφώνες ExxonMobil και Chevron…


 Αλεξάνδρα Ζουμπαταίου
Καθώς οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν το δεύτερο χτύπημα τυφώνα μέσα σε ένα μήνα, έρχονται στην επιφάνεια σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την κλιματική αλλαγή, τους υπαίτιους και το ποιος θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες για τις τεράστιες καταστροφές.

Οι τυφώνες Ίρμα και Χάρβεϊ φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τις συζητήσεις για τη σχέση μεταξύ της υπερθέρμανσης του πλανήτη και των ακραίων καιρικών συνθηκών και οι επιστήμονες αποδεικνύουν τις συνδέσεις μεταξύ των δύο φαινομένων.

Τώρα κατάλαβες γιατί τον δολοφόνησαν;

  "H Τυνησία δεν έχει πετρέλαιο; Λάθος, το πετρέλαιο της Λιβύης είναι κληρονομιά του Τυνήσιου, του Μαροκινού, του Σουδανού, του Υεμενίτη κι όλων των Αράβων"

Κυπριακή οργάνωση απειλεί βουλευτές και τραπεζίτες αν υπάρξει "έξωση φτωχών δανειοληπτών"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυπριακής εφημερίδας «Φιλελεύθερος» βουλευτές καιτραπεζίτες της Κύπρου έγιναν δέκτες μιας επιστολής που φέρει την υπογραφή κάποιας οργάνωσης η οποία αυτοαποκαλείται «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης». 

Όπως αναφέρεται, στο δημοσίευμα το απειλητικό περιεχόμενο της επιστολής απευθύνεται σε όλες τις τράπεζες και κυρίως στο «διεφθαρμένο πουλημένο στην Αλταμίρα διοικητικό συμβούλιο της δήθεν ανθρώπινης Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας».

Η μικρή ιστορία μιας πετυχημένης απόδρασης

«Είναι γλυκό το πιοτό της ελευθερίας, ποιος είναι αυτός που δεν λαχτάρησε να πιει;». 
Το παραπάνω (παραλλαγμένο για τις ανάγκες του άρθρου) γνωστό λαϊκό άσμα, ταιριάζει απόλυτα στην παρακάτω είδηση που συνέβη χθες το μεσημέρι στα δικαστήρια της πόλης της Καλαμάτας: